• Quality

    Quality

    Our company wis liwati ISO 9001: 2008, CE, RoHS, EMC sertifikat test sistem lan wis produk kualitas.
  • layanan

    layanan

    kita bakal reply langsung ing pisanan, lan nyedhiyani babar pisan produk, layanan lan technical support.
  • Potongan & OEM

    Potongan & OEM

    Novestom ndhukung desain lan produksi produk OEM & ODM.
BODY rusak CAMERA

NOVESTOM-NVS7

BODY rusak CAMERA

  • Ngarep Rekam tombol: Kanthi ngarep LED | tombol Photo: materi TPU astamiwa lan Gampang kanggo pencet | Kekandelan saka Shell: 2.8mm | GPS (Within 60 detik) | Data Protection: User ora bisa mbusak video tanpa piranti lunak PC. Uga, video lan foto ora bisa diundhuh utawa dibusak ing WiFi APP. | Urip baterei: 13 jam (4 tingkat LED pratondho) | Waterproof: IP67 | Others: Mikropon, Speaker, mode Vibrator Siluman: Kanggo mateni kabeh LED lan swara.
  • 8PORTS Docking STATION

    NOVESTOM-NVS10-B

    8PORTS Docking STATION

  • Kabeh-logam struktur, awet lan angel | Kanthi kompatibel karo USB1.1, USB2.0 lan USB3.0 Plug | 8 slot tetep kanggo kamera polisi | L-jinis konektor USB, ajeg disambungake | 4pads kanggo ndhukung docking station | 3 online vents kanggo motherboard, kontrol Efektif saka overheat | karo ngalih utama kanggo daya ing / mati kabèh sistem.
  • Digital Bukti MANAGEMENT PROGRAM

    SISTEM NOVESTOM-SOFTWARE

    Digital Bukti MANAGEMENT PROGRAM

  • Ana lunak karo sandi kanggo mriksa data ing kamera lan nyetel piranti ID lan ID Police | Setelan dhasar | Ketik Mode U-disk | koleksi otomatis | upload Auto | Otomatis daya | USB 3.0 cepet Upload data liwat lunak DEMS
  • Certification

    ISO 9001-2008
    EMC for NVS7-wifi body worn cameras
    de3297291
    CE for NVS7 wifi police body camera
    NVS5 kanggo paten Katon
    EMC for NVS5 police body camera