• kualitas

    kualitas

    parusahaan urang kaliwat ISO 9001: 2008, CE, Rohs, EMC sertifikasi test sistem na boga produk kualitas luhur.
  • palayanan

    palayanan

    urang bales geura di pertama kalina, sarta nyadiakeun jaminan produk, jasa jeung rojongan teknis.
  • ODM & OEM

    ODM & OEM

    Novestom ngarojong rarancang jeung produksi produk OEM & ODM.
Awak dipaké kaméra

NOVESTOM-NVS7

Awak dipaké kaméra

  • Hareup Rékam tombol: Kalawan hareup LED | Tombol poto: bahan TPU Special na Gampang mencet | Ketebalan tina Shell: 2.8mm | GPS (Dina 60 detik) | Protection Data: pamaké moal bisa ngahapus video tanpa software PC. Ogé, video jeung foto teu tiasa didownload atanapi dihapus dina WiFi aplikasi. | Batré hirup: 13 jam (4 tingkat LED indikator) | Waterproof: IP67 | Batur: Mikropon, Speaker, modeu Vibrator siluman: Pikeun nganonaktipkeun sakabeh LED tur sora.
  • 8PORTS DOCKING stasiun

    NOVESTOM-NVS10-B

    8PORTS DOCKING stasiun

  • Sadaya-logam struktur, awét sarta tangguh | Sapinuhna cocog sareng USB1.1, USB2.0 na USB3.0 Colokkeun | 8 liang dibereskeun pikeun kaméra pulisi | L-tipe konektor USB, steadily disambungkeun | 4pads ngarojong docking stasiun | 3 vents hawa pikeun motherboard nu, kontrol jétu ti overheat | kalawan switch utama pikeun kakuatan on / off sakabeh sistem.
  • Digital bukti manajemén software

    System NOVESTOM-software

    Digital bukti manajemén software

  • Aya software kalawan sandi mariksa data dina kaméra tur nyetel Alat ID na ID Pulisi | Setélan dasar | Lebetkeun Mode U-disk | kempelan otomatis | unggah Otomatis | Otomatis ngecas | USB 3.0 gancang Unggah data via software DEMS
  • sertipikasi

    ISO 9001-2008
    EMC for NVS7-wifi body worn cameras
    de3297291
    CE for NVS7 wifi police body camera
    NVS5 pikeun patén Panémbong
    EMC for NVS5 police body camera