Den 9. Kinas internationale politiudstyrsmesse Til kameravideosystem båret af politiet

Den 9. China International Police Equipment Fair
Aktivitetstid: 15.-18. maj 2018
Standplacering: E2-23, Hal 2, Beijing National Convention Center

China International Police Equipment Expo er en international udstillingsplatform for politiudstyr, der er sponsoreret af Ministeriet for Offentlig Sikkerhed. Efter otte år har det udviklet sig til den største og mest autoritative industribegivenhed i Kina. Samtidig er det også en avanceret display- og kommunikationsplatform for nye teknologier, nye produkter og ny dynamik i politiudstyrsindustrien, som spiller en vigtig rolle i at fremme udviklingen af ​​Kinas politiudstyrsindustri ( politikropskamera , kropsbåret kameraog dockingstation videosystem)
Novestom bringer en ny bølge af nye produkter og teknologier til at præsentere en 4G intelligent retshåndhævelse one-stop-løsning til en bred vifte af industribrugere. Samtidig giver det dig nye applikationer til cloud computing og big data i retshåndhævelsesindustrien. Velkommen kunder til at besøge standen. Kommuniker, forstå og oplev bekvemmeligheden og overlegenheden af ​​Novestom-relaterede produkter og løsninger.
Novestom skaber værdi med styrke og er din pålidelige partner! Den 15.-18. maj 2018, på den 9. China International Police Equipment Expo, vil Novestom møde dig i Beijing International Convention Center. Vi inviterer dig til at besøge os!

Om Novestom Technology Co., Ltd. Novestom blev
grundlagt i 2014 og er branchens førende udbyder af intelligente mobile politisystemer, der leverer branchespecifikke tilpassede segmenteringsløsninger til kropsbåret kamera, videoovervågningskameraer fra politiet og DEMS-system til dockingstation. Med en årlig produktionskapacitet på 1 million enheder og et fabriksareal på over 3.000 kvadratmeter har virksomheden deltaget i mange nationale standarder og industristandardudviklingsprojekter. Det har næsten 100 nationale patenter og ophavsrettigheder til software og er en national højteknologisk virksomhed.

 

 


Indlægstid: maj-08-2019
  • whatsapp-home